Gerard: “Via een bekende kwam ik in contact met VerzamelingVerkoop voor de verkoop van mijn verzameling pennen. In de afgelopen dertig jaar heb ik een groot aantal pennen van onder andere Montblanc, Parker en Waterman verzameld. Samen hebben wij een plan gemaakt hoe de pennen zouden worden aangeboden voor een zo hoog mogelijke opbrengst. Bij mij thuis hebben we een inventaris gemaakt, en afspraken gemaakt over het vervolg. Ik werd gedurende het proces regelmatig op de hoogte gehouden van de opbrengst. Sommige pennen vielen wat tegen maar van van de meeste had ik echt niet verwacht hoe goed deze het hebben gedaan. Impressies van de producten evenals de financiële afwikkeling waren perfect’. Al met al heb ik er een mooi bedrag voor ontvangen zonder dat ik er zelf veel voor heb hoeven doen. Ik kan VerzamelingVerkoop daarom zeker aanraden!”

Fam Bruijning:Wij, Fam. Bruijning kwamen in contact via aan-verkoop vulpennen. Een persoonlijk gesprek, onder genot van een kopje koffie, leidde al snel tot een andere interessegebied, horloges. Ergens, in een doos “op zolder” hadden wij nog een aantal jaren ’80 horloges liggen. Deze werden al lang niet meer gebruikt, dus besloten wij deze via verzamelingverkoop.nl aan te bieden. Buiten een gedegen kennis van de markt en een prettig contact, werd ons al het “werk” uit handen genomen. Alle horloges verkocht, keurig, per horloge op de hoogte gehouden, een snelle uitbetaling en tegen een zeer acceptabele commisie. Kortom, zeer tevreden en ik zou deze verkooproute aan een ieder aanbevelen! Fam. Bruijning

Marco B. “Via de Penshop in Nijmegen ben ik in contact gekomen met VerzamelingVerkoop. Het eerste telefonische contact verliep zeer prettig en kwam betrouwbaar over. Een afspraak om de verzameling pennen te bekijken en tot overeenstemming te komen verliep snel en bevestigde het vertrouwde gevoel. De kwaliteit van de gemaakte foto’s  van ieder item was professioneel en uitvoerig. Voor, tijdens en na de onlineveiling adequaat op de hoogte gehouden van de stand van zaken verkoop, verstuur en de verschillende betalingen door (internationale) kopers. De opbrengst was boven verwachting. Door de zorgvuldigheid en snelle, laagdrempelige samenwerking adviseer ik anderen ook VerzamelingVerkoop bij het verkopen van bijzondere collecties.”

Michael B.:
Op een horlogeforum ben ik in contact gekomen met VerzamelingVerkoop. Ik had een vraag over een erfstuk horloge en hij bood aan, mocht ik de interesse hebben, het stuk voor mij te willen verkopen. Na telefonisch contact heeft hij me uitgelegd hoe hij te werk gaat en wat er precies gaat gebeuren. En zo geschiede. Het horloge was na een week verkocht, met een verrassend positief resultaat. De tussentijdse updates en de uiteindelijke afhandeling was uiterst netjes. Daarnaast was het een leuke ervaring, waarbij ik het gevoel kreeg alsof we de verkoop echt samen deden. Een hele fijne samenwerking. Nogmaals bedankt.

B. Kuijpers. “VerzamelingVerkoop heeft ons heel prettig geholpen bij het verkopen van twee bijzondere Montblanc pennen uit een erfenis. In een persoonlijk gesprek is de werkwijze uitgelegd en hebben we afspraken gemaakt over de te nemen stappen. We hebben het hele proces kunnen volgen en zijn ook tussendoor netjes op de hoogte gehouden van de voortgang. De opbrengst was uiteindelijk boven verwachting. Betrouwbaar, enthousiast en betrokken, zo zou ik de werkwijze beschrijven.”