VerzamelingVerkoop is de partner als het gaat om het verkopen van jouw verzameling. Mogelijk heb je een verzameling in bezit gekregen uit een erfenis of is deze het resultaat van je levenslange passie. Of dit nu speelgoed, sneakers, auto’s, horloges of schrijfwaren zijn, dat maakt niet uit. Wij begrijpen als geen ander dat je verzameling die met zorg tot stand is gekomen ook met evenveel aandacht moet worden verkocht. Zo proberen wij samen met jou de verkoop van de verzameling te organiseren waarbij jij zelf aangeeft onder welke voorwaarden dit moet gaan gebeuren. Jij hebt dus de regie, en bepaalt zelf in welk tempo, onder welke garanties en op welke wijze de objecten worden aangeboden.

Samen maken we een plan hoe de verzameling wordt verkocht, hiervoor is het cruciaal dat wij volledig eerlijk en transparant naar elkaar zijn. En om daar dan ook maar meteen duidelijk over te zijn, ons verdienmodel is een klein gedeelte van de opbrengst, zodat jouw succes ook dat van ons is. Dit is wat ons onderscheidt van reguliere handelaren, onze missie is: “Samen succes”.

Elke verzameling bestaat uit objecten die verschillen in geliefdheid en waarde, veel handelaren zijn bijzonder vakkundig om uit jouw verzameling precies dat te kopen wat de moeite waard is waarna jij achterblijft met “de rest”. Wij zien elke verzameling als een geheel, zodat je uiteindelijk echt alles kwijt bent wat je ook echt kwijt wilt. Je kunt ons daarbij ook gebruiken als een neutrale partij die de verkoop van een verzameling organiseert als onderdeel van een boedelscheiding of verdeling van een erfenis.

Neem gerust vrijblijvend contact op.